Går du med tanken om at tage på en skiferie? Men du har måske aldrig været af sted før – så frygt ikke! De fleste af Vinterly’s rejser inkluderer nemlig skiskole, som med garanti nok skal sørge for, at du er godt rustet til de mange ture på pisterne.

 

Nogle timer på skiskole er rigtig godt givet ud. Det giver nemlig ro i sjælen at vide, hvordan du bremser og drejer. Samtidig lærer du hvordan du skal bære dig ad med skilifterne, og hvilke forholdsregler du skal tage på pisten. Med skiskole er du sikker på, at du ikke bare kommer til at stå på pisten og kigger måbende på folkene omkring dig.

 

Så lad Vinterly hjælpe dig med din skiferie, hvis du er begynder. Vi skal nok tage os af alt det praktiske. Så du bare kan nyde din første skiferie og tiden på pisterne! Du kan eksempelvis overveje vores pakkeløsning for begyndere til Østrig, hvor du får både skiskole og liftkort med i prisen.

 

Vi kan også anbefale en skiferier til smukke Bas Gastein i Østrig – perfekt til en skiferie for begyndere. Vil du derimod heller til en anden destination? Hos Vinterly har vi et stort udvalg af skiferier for begyndere, så du kan finde lige netop den skiferie du drømmer om. En skiferie, hvor du føler dig tryg og klar til at få en masse erfaringer med pister, lifte og ski.

 

Bliver du i tvivl om noget, kan du altid kontakte en af vores erfarne ferierådgivere. Så vi sammen kan finde den bedste skiferie for dig, som nybegynder.

 

Vi håber at du får en helt fantastisk tur!

Comments are closed.