Ja – du må gerne have hund med på dine rejser med Vinterly. Der er dog nogle forskellige ting, du skal holde styr på, inden du pakker Pedigree, snor og vandskål ned i tasken. Har du for eksempel styr på, om din hund må være på hotellet? eller hvordan den overhovedet skal komme med til pisterne? Læs videre i dette indlæg, hvor vi giver dig et godt overblik over din næste skiferie med hund.

Må hunden være med på hotellet?

Heldigvis er der en del hoteller, der allerede nu tillader hunde på hotellet. Det koster normalt omkring 10€ (ca. 75 kr.) pr. dag at at medbringe hund. Vær dog opmærksom på at der i nogle tilfælde kan være særlige regler omkring, hvilken størrelse hund der må medbringes. For der er trods alt forskel på vores firbenede venner. Og det er jo ikke helt ligegyldigt, om du har en Chiauhuaha med eller en Mastiff. Men heldigvis er de fleste hoteller meget imødekommende i forhold til ønsket om at have hunden med ud i det fri.

Hvordan gør man så praktisk?

 

Skal du have din hund med på skiferie, skal det bookes hjemmefra hos din ferierådgiver. Ønsker du at vide præcist, hvilke regler der gælder for kæledyr på dit hotel, kan du kontakte din kompetente Vinterly-rådgiver, kontakte hotellet direkte eller se på hotellets hjemmeside, hvordan det forholder sig lige der, hvor du skal hen. Men uanset hvad, så er det en god idé at rådføre sig med sin ferierådgiver, når menneskets bedste ven også skal nyde godt af en skiferie. Fordi det er ikke bare for hyggens skyld, at man tager sin firbenede ven med på tur! Skiferier er nemlig nemlig også en fantastisk rejseform for den aktive familie med hund. Hunden ville elske den smukke natur og det tætte nærvær med dens ejer.  Og så er frisk luft altid godt – for både mennesker og dyr.

 

God tur! Også med hund.

Comments are closed.