Sneen er bedst på forskellige tidspunkter af sæsonen – Det kommer helt an på, hvad du gerne vil! I dette indlæg vil forsøge på at give dig et overblik over, hvornår sneen er bedst.

Hvornår er sneen dybest?

Sneen er dybest i februar/marts, hvor snefaldet har været helt stabilt igennem lang tid. Her har vinteren haft sit fulde indtog, så sneen har haft mulighed rigtig at ligge sig som en kæmpe dyne på pisterne. Så er det dyb, dyb sne, du går efter? Så er det februar/marts, du skal tage afsted i.

Hvornår er sneen mest stabil?

Sneen er klart mest stabil i januar, hvor det er koldest. Kold sne = fast sne, så hvis du ønsker at stå på ski i et ultrafrossent snelandskab, så er det i januar, du skal tage af sted. Her er der i hvert fald mulighed for, at sneen er HELT fast.

Hvornår står solen højst?

Mange ønsker en skiferie med gode sneforhold, men også med mange solskinstimer, så man rigtig kan nyde den flotte natur. Og hvis dette lyder som dig, så skulle du måske tage af sted sent på sæsonen i marts/april, hvor der stadigvæk er snegaranti på mange destinationer, men også mange solskinstimer, der kan gøre en sneferie helt perfekt.

Så sneen er ikke umiddelbart ‘bedst’ på noget tidspunkt. Bare anderledes. Og det skal du tage højde for inden, du tager af sted på ferie. For sneen har meget at gøre med, hvordan din skiferie bliver, så i stedet for at spørge ‘hvonår er sneen bedst’, så skulle man måske spørge om, hvad man helst vil have ud af sin skiferie. Så er det nemmere at tilrettelægge den helt perfekte ferie til lige præcist jer!

Og hvis du køber en skiferie fra Vinterly, så er du garanteret fantastisk sne – vi giver nemlig snegaranti på alle vores destinationer.

 

Comments are closed.