Det er bedst at tage på ski, når du har lyst til at stå på ski! Men dette spørgsmål bliver typisk kogt ned til et andet spørgsmål; hvornår er der mest sne? Her kan det siges, at slut februar/start marts er perioden, hvor risikoen for grus og græs på pisterne er lavest, så det bare er det reneste puddersne, der er på pisterne. Dog fortæller det ikke hele historien.

Hvornår er sneen bedst på pisterne?

Det er den typisk i januar, hvor vejret er mere stabilt og der ikke forekommer slud-agtige forhold sidst på dagen eller is-hårde pister om morgenen. Så hvis man vil have det mest stabile snefald og den mest perfekte fasthed, så er det bedst at tage på skiferie i januar.

Hvornår er der mest sol?

Det kan du forvente at der er i marts og april måned, hvor forårsvejret også bringer en højere sol. Ikke dårligt, når man er på ski! Og soltimerne gør også meget ved naturen omkring en, fordi det lokker en smule mere at tage ud på f.eks. langrend, når solen står højt og vejret er godt! Så er det sol, du er ude efter? Så er det bedst at tage på skiferie i marts eller april.

Men hvis jeg tager af sted sent på sæsonen – er der så stadigvæk sne?

Selvfølgelig. Og hvis der mod alt forventning ikke er sne på din destination, så fragter Vinterly dig selvfølgelig videre til en destination, hvor der er masser af sne – kvit og frit.

Så hvornår er det faktisk bedst at tage på skiferie?

Det kommer an på, hvad du vil. Uanset hvornår på sæsonen, du kommer af sted, så er du garanteret en fabelagtig oplevelse i den smukkeste natur, Europa har at tilbyde. Så hvad venter du på? Bestil din skiferie i dag!

God tur!

Comments are closed.