Saalbach er kendt for sin fantastiske afterski-stemning i det meste af Europa. Holder du skiferie i Saalbach, er det uden tvivl en oplevelse, som du bør unde dig selv. Saalbach afterski er nemlig noget helt særligt – der bliver budt op til dans med schlager-musik, store fadøl og tyrolerkjoler.

Venner der drikker øl til afterski i Saalbach

Saalbach er et af danskernes favoritsteder, når det gælder skiferie, og det er ikke uden grund. Byen byder nemlig på fantastiske piste, en dejlig atmosfære og masser af afterski-fester. Saalbach har en hyggelig gågade med butikker restauranter og barer – og ikke langt derfra finder du en lifte til pisterne.

 

Afterski i Saalbach

I Saalbach finder du den traditionelle, østrigske form for afterski. Og der er massevis af barer at vælge i mellem, hvis du vil afslutte dagen med en god gang afterski.

 

Et sted, der er et must at besøge, når du er i Saalbach, er Hinterhag Alm. Hinterhag er placeret på toppen af børnebakken og har åbent hele dagen. Når det bliver eftermiddag omdannes stedet til én stor fest. Idet klokken slår 17.00, er der lagt op til “Herzen tanz”, hvor stedets ejer kaster klistermærker og merchandise ud til alle gæster. Live bandet spiller alle de mest kendte sanghits – så alle kan skråle med. Hinterhag er altså en fest, du ikke kan gå glip af, hvis du er til afterski i Saalbach. Men kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på, at der er plads. 

 

Et andet godt sted til afterski i Saalbach er Bauers. Bauers ligger for enden af børnebakken – så du kan nemt slå et smut forbi, når du har været på Hinterhag Alm. Bauers byder på både en indendørs- og en udendørs bar med fantastisk stemning. Og du finder ofte live musik på Bauers udendørsbar – så der er rig mulighed for at tage en svingom.

 

Har du børnene med, eller er du mere til afterski i et roligt tempo? Baren Turmfalke har en hyggelig stemning og en udendørs bar, hvor du kan nyde dagens sidste solstråler og dele røverhistorier med vennerne over en kold øl. Stedet ligger op til hyggeligt samvær og kortspil – så du kan sagtens tage børnene med.  

Comments are closed.