Venner der drikker øl og griner til afterski i Østrig

Østrig er nok det land i verden, der har de bedste afterski-fester. Faktisk, blev afterski opfundet netop i Østrig. Derfor kan du også være sikker på at finde rigtig mange, gode afterski-muligheder uanset, hvor i landet du befinder dig – afterski i Østrig er altid fantastisk. Og mulighederne er lige så varierede som skisportsstederne, så der er lidt for enhver smag. Du kan danse på bordene eller tage en slapper med en kop varm kakao. Herunder får du et lille udpluk af de bedste afterski-steder i Østrig. Og måske du også bliver en smule fristet til at deltage i næste fest.

 

Find Østrigs bedste afterski i Schladming

Østrigsk afterski bliver ikke meget større og bedre end i Schladming. Det er nemlig en af de bedste destinationer, når det gælder afterski i Østrig, og det er ikke uden grund. Schladming er proppet med lækre restauranter, hyggelige ‘alms’ og barer – og så er der også de helt store diskoteker, hvor promillerne får frit spil. Eksempelvis har Hohenhaus Tenne i Schladming hele syv barer fordelt på tre etager. Så hvis træbenet skal svinges, er schladming et super godt bud på din næste afterski i Østrig!

 

Afterski i Maria Alm

Maria Alm er det perfekte sted at tage hen, hvis du har familien med. Afterski scenen i Maria Alm er derfor også en smule anderledes end i resten af Østrig. Her er der nemlig mere fokus på hyggen, samværet og den gode stund med dem, du har kær.

 

Afterski i Maria Alm byder altså ikke på det samme udvalg af vilde abefester, som de mange andre skiområder i Østrig. Men det er jo alligvel Østrig, så selvfølgelig har du også mulighed for at finde et par lokale barer i byen, der på ægte østrigsk manér byder op til afterski-fest. Så selvom Maria Alm er kendt for den mere hyggelige afterski scene, så har området stadig meget tilfælles med resten af afterski-segmentet i Østrig. Altså kan du både hygge dig med en kop kakao i sofaen eller danse på bordene med en øl i hånden – afterski i Østrig har det hele!

 

Traditionel afterski i Zell am See

Med et væld af lokale barer byder Zell am See på traditionel østrigsk afterski. Her finder du barer og afterski-steder placeret rundt omkring på pisterne. Der er hyggelige barer, som giver dig rig mulighed for at udfordre en kammerat i bordfodbold. Og så er der de klassiske afterski-barer som eksempelvis off piste bar, hvor alle møder op i skitøj og danser til østrigsk live-musik hele aftenen. I Zell am See har du altså mulighed for at opleve den helt traditionelle og østrigske form for afterski.

En kold øl til udendørs afterski i Østrig

Ingen skiferie uden afterski i Østrig

Østrig er et af de bedste steder at opleve afterski – hvad end du er til hyggelige barer, store diskoteker eller traditionel afterski. Derfor kan vi garanterer, at du aldrig gå galt i ‘byen’, hvis du tager et smut til Østrig for at opleve den omtalte afterski-stemning, der opstår rundt omkring på barerne, når de fyldes med menensker efter en hel dag på pisterne.

 

Rigtig god tur!

Comments are closed.