En drink til udendørs afterski i Livigno

Afterski er altid en god måde at afslutte en hel dag på Livignos piste – hvad end du har lyst til at samles med venner og familie på en hyggelig bar med spil og lidt varmt til ganen. Eller måske er du afsted med en stor gruppe venner, der gerne vil drikke og danse på bordene.

 

Livignos afterski-barer

I Livigno er der rig mulighed for afterski – du skal bare vide, hvor du skal gå hen. Derfor har vi her samlet nogle af vores yndlingssteder til afterski i Livigno.

 

Statlet er stedet, hvis du virkelig vil feste. Stedet er nemlig udstyret med en udendørsbar, live Dj og festlige bartendere, så når solen skinner, er der lagt op til en rigtig afterski-fest med dans på bordene. På Statlet er der også mange danske rejsebureauer, der afholder afterski i løbet af ugen både for guider og gæster i Livigno. Lyder det som noget for dig? Så ligger Statlet for foden af Carosello gondolliften.

 

Alegra er det tætteste, du kommer på traditionelt afterski i Livigno. Det er et hyggeligt sted med rigtig meget stemning. Her må du nemlig danse på bænkene – og det kan jo altid sætte gang i festen. Derudover spiller de ofte dansk musik på Alegra. Og når baren lukker, kan du gå direkte ind i restauranten og få et lækkert måltid.

 

Bivio Club er stedet, hvis du trænger til at gøre lidt ud af dig selv, efter et par dage i skiundertøj. Bivio Club er nemlig et rigtigt diskotek med lækre drinks og god musik. Stedet byder på karaoke, latinsk dans og DJ, så du kan danse til den lyse morgen.

Der er altså rig mulighed for at opleve afterski i Livigno. Og vi har kun giver dig et udpluk af, hvad Livigno har at byde på, når det er tid til afterski. Selvom det måske kan virke til, at afterski i Livigno ikke er lige så stort, som det er i Østrig, så er italienerne ikke bange for at sætte en fest igang. Du kan altså roligt tage afsted – og glæde dig til afterski.

 

Rigtig god tur!

 

Comments are closed.