Når du skal leje udstyr på din skiferie, er der mange ting som vil være afgørende for, hvad det helt præcist kommer til at koste.

Forskellige markører, som for eksempel alder, varighed og skitype, vil have en betydning for prisen.

 

Skileje for voksne.. og børn

Når du skal leje udstyr, er der en prismæssig forskel på voksne og børn. Så hvis du rejser med børn som er 15 år eller yngre vil de kunne få deres udstyr billigere, sammenlignet med prisen for voksenudstyr. Dog vil skileje ofte være inkluderet i din Team Benns rejse, så kontakt din ferierådgiver inden afrejse, så du er helt sikker på budgettet.

Ski-weekend? eller ski-ferie?

Alt efter hvor mange dage du lejer dit udstyr, vil der være en prismæssig forskel. Der er trods alt forskel på, om du bruger skiene i tre dage eller fire måneder.

 

Skitype – ikke alle ski er produceret lige

Når du skal leje udstyr på din skiferie, skal du tage stilling til hvilken skitype du vil leje. Der findes tre forskellige skityper; easy, top og VIP.

  • Easy er skien, du skal vælge, hvis du ikke har meget rutine på pisterne. Skiene kan have været brugt i flere sæsoner, og kanterne er derfor ikke så skarpe, som på skiene til de mere øvede skiløbere. På Easy-sæt bliver vægten indstillet lavt, så skiene let slipper, hvis du falder.
  • Top er et skisæt, der henvender sig til den let øvede til øvede skiløber. Du skal vælge Top, hvis du ønsker en ski, der giver dig gode sving og skiløb i høj kvalitet.
  • VIP er de nyeste ski fra sæsonen og er målrettet den erfarne og ambitiøse skiløber. VIP giver dig ski med skarpe kanter, der er i perfekt stand.

Vil du læse mere om de forskellige skityper på destinationen, så kan du læse vores indlæg HER, der gennemgår de tre typer lidt mere detaljeret.

Her kan du se priserne for skileje på nogle af de mest populære rejsemål:

Østrig

Maria Alm

Wagrain

Zell am See

Schladming

Bad Gastein

Saalbach

St. Johan im Pongau

Zauchensee

 

Norge

Skeikampen

Hafjell

 

Sverige

Idre Fjäll

Stöten

 

Italien

Canazei

Livigno

Comments are closed.