Ski in/ski out er et utroligt populært koncept, hvor du kan stå på ski direkte fra din egen hoveddør. Ski in/ski out er nemlig, når dit hotel er placeret, så du kan bo direkte på pisten. Du slipper altså for lange gåture, busture med overfyldte busser og andre former for transport til og fra pisten.

Hvad betyder ski in /ski out?

Med ski in/ski out slipper du for fragte både ski og skistave den lange tur til pisten. Og det er komfortabelt for både børn og voksne, at slippe for gåturen i skistøvler. Derudover er der det æstetiske i at opleve naturen direkte udenfor vinduet. Der er intet så fantastisk som at bo på pisten. Her kan du nyde udsigten, når de sne beklædte piste bliver badet i smukke røde nuancer ved solnedgang.

 

En anden fordel ved ski in/ski out er, at du slipper for de lange køer, der ofte er ved hovedliften om morgenen. Med direkte adgang til pisterne fra dit hotel har du altså mulighed for at være den første på pisten hver dag. Du vil få glæde af den bedste sne fra morgenstunden, samtidig med at du kan stå på ski fra pisten åbner til pisten lukker. Og hvem vil ikke gerne det?

 

Hos Vinterly har vi også rejser med ski-in/ski-out. Du kan for eksempel bo i Østrigske Saalbach, her kan bo på piste, og stå på ski direkte fra dit værelse.

Comments are closed.