En pistevisning er en arrangeret fremvisning af pisterne i et skiområde. Når du tager på pistevisning som et arrangement, vil du altså få en guidet rundvisning af pisterne på din destination. Oftest vil din pistevisning være guidet af en yderst erfaren skiguide, som kender hele området ud og ind. Skiguiden vil derfor kunne anbefale dig de bedste pister, samt fortælle dig omkring området du befinder dig i.

 

En guidet pistevisning vil give dig mere tryghed, fordi du fra første dag vil få et bedre kendskab til området og de forskellige pister. Du har altså en sikkerhed i at have set området, inden du spænder skiene på for første gang og flyver ud i snelandskabet på egen hånd. På den måde vil du vide, hvor du skal starte. Og du mindsker risikoen for at fare vild, og ende på en af de sorte pister på den første dag.

 

Hos Vinterly anbefaler vi altid, at du tilmelder dig en pistevisning, første gang du er i et nyt område. Når du skal på pistevisning, kan det være en god ide at have et pistekort i lommen eller på telefonen. Især på telefonen er der kommet godt med apps, der indeholder kort og andre informationer om destinationen, som kan være meget nyttige på din skiferie. Ellers er der ofte pistekort på hotellet eller ved lifterne. Dette giver dig noget konkret at holde op mod informationerne fra pistevisningen.

Comments are closed.