En rejseforsikring dækker forskellige former for ulykker, der kan opstå, når du er på ferie. Men det er ikke altid lige til at gennemskue, hvad en rejseforsikring helt præcist dækker. Det kan dog godt betale sig at bruge lidt tid på at finde ud af, hvordan du er dækket af din rejseforsikring. Én ting er nemlig sikkert; en manglende rejseforsikring kan få store menneskelige og økonomiske følger.

 

Derfor giver vi dig her et overblik over, hvad en standard rejseforsikring typisk dækker. Så er du i hvert fald forberedt på, hvad du får for dine penge, når du bestiller en rejseforsikring – og det kan godt betale sig.

Hvad dækker rejseforsikringen egentligt helt præcis?

Vi anbefaler altid, at du tegner en rejseforsikring – om du så rejser på skiferie med os hos Vinterly, nogle andre eller alene. Risikoen for at komme til skade på skiferie er der jo desværre altid. Derfor er det bedst at være på den sikre side. Og med en rejseforsikring er du altid sikret den størst mulige tryghed på din skiferie. En tryghed, som det blå sygesikringsbevis desværre ikke kan give dig.

 

De fleste rejseforsikringer dækker:

  • Hjemtransport ved uheld
  • Sygeledsagelse/partners ophold i udlandet
  • Tilkaldelse af pårørende ved indlæggelse i udlandet
  • Hjemkaldelse ved livstruende sygdom eller død hos pårørende i Danmark
  • Erstatning for ødelagte feriedage
  • Privatansvar
  • Forsinkelse af baggage

Derfor kan en rejseforsikring altid betale sig. Med en rejseforsikring er du nemlig sikker på at kunne slappe af med tryghed i maven under hele din skiferie.

 

En anden fordel ved rejseforsikringen, som mange overser, er, at de fleste rejseforsikringer også kompenserer for de dage, du ikke fik brugt på din skiferie, hvis uheldet er ude. Så selvom pengene ikke nødvendigvis kan give en de tabte feriedage tilbage, så er det et økonomisk plaster på såret. Derfor er rejseforsikringen din absolut bedste vej til ro i sindet på skiferien.

Comments are closed.