Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og for mange danskere betyder det en køretur til Alperne for at stå på ski. Men har du sikret, at bilen er helt klar til at stå imod kulden og den lange køretur?

En kør-selv-skiferie er lig med fleksibilitet og frihed. Men for at turen bliver god og sikker, er det vigtigt, at bilen er vinterklar, og at du har styr på de gældende regler for de lande, du skal køre i. Derfor har vi hos Vinterly allieret os med Hella Service Partner og lavet denne guide, der gør både dig og bilen klar til kør-selv-ferien.

 

Start med et ferietjek

Uanset hvor langt du skal køre, er et ferietjek af din bil altid et godt sted at starte. Det giver tryghed at vide, at bilen har fået gennemgået et grundigt tjek af alle de vitale dele.

Der er derfor god grund til at få lavet et ferietjek, inden du tager afsted. Du kan booke tid til et ferietjek af din bil her.

Når bilen har fået et ferietjek, kan du trygt sætte dig ind i den og vide, at de vitale dele er, som de skal være. Men der er også en række ting, du selv bør få styr på inden afrejse, så du sikrer, at bilen er klar til den lange køretur i vinterkulden.

På en kør-selv-ferie kommer du typisk til at køre gennem flere forskellige lande, og du bør derfor få helt styr på, hvilke papirer du skal huske, og hvilke regler du skal være opmærksom på, inden du tager afsted.

 

Med denne tjekliste bliver du godt forberedt på den lange køretur og sikre, at du husker alt det vigtige udstyr:

Comments are closed.