En gruppe af glade mennesker på en udendørs afterski-bar

På langt de fleste af Vinterly´s destinationer kan du finde rigtig mange gode afterski-barer, hvor der både er mulighed for hyggeligt samvær og dans på bordene. Der er generelt stor forskel på, hvilken form for afterski man kan lide. Måske du har lyst til at spille Meyer og drikke øl på en bar med dine kammerater? Slænge dig i en sofa med familien og fortælle røver historier? Eller måske du gerne vil drikke shots og danse på bordene?

 

De fleste skiområder har afterski for alle. Men der er ofte lidt forskel på afterski-kulturen fra land til land. I nogle lande er der afterski-barer på hvert et hjørne, og i andre lande er der afterski på hotellerne. Men husk også, at afterski er hvad du gør det til – du kommer langt med godt selvskab, et kortspil og en kande øl eller to.

 

Afterski-barer for alle

I Østrig får du den helt traditionelle afterski-oplevelse, her blev afterski nemlig opfundet. I Østrig er der et væld af afterski-barer, så du kan uden tvivl finde lige netop den form for afterski, som du har lyst til. Afterski i Østrig byder på noget for alle, hvad end du leder efter en abefest eller hyggeligt samvær med dem, du har kær.

 

Norge var lidt længere om at hoppe med på afterski-bølgen. Men de må siges at have taget revanche! I Norge finder du massevis af afterski-barer med live musik eller DJ. Og er der noget vores norske naboer kan, så er det at skabe en fest – med dans på bordene. Men afterski i Norge kan også sagtens være at slænge sig i en sofa, drikke varm kakao og spille brætspil sammen med familie og venner. Der er afterski for alle i Norge.

Vil du gerne have et overblik over, præcis hvilke barer netop din destination byder på, så kan du altid kontakte en af vores kyndige ferierådgivere, der stensikkert kan svare på dine spørgsmål. Du kan også se, om du kan finde din destination i vores guide til de bedste afterski steder.

 

God ferie!

Comments are closed.