Norge byder på rigtig mange forskellige afterski-barer, hvor du kan afslutte en dag på pisten – på bedste vis. Selvom Norge har været længe om at komme med på afterski-bølgen, så har de norske skiområder i den grad taget revanche. I dag tilbyder skiområderne nemlig på et væld af forskellige afterski-steder, som hver især indbyder til forskellige former for afterski.

 

En gruppe venner der drikker øl til afterski i Norge

Der er stor forskel på, hvad der forbindes med afterski. For nogle, er afterski lig med abefest, dans på bordene og en DJ med bragende bas. Hvorimod andre associerer afterski med hyggeligt samvær, varme drikke, lækre snacks og brætspil, Her er kontrasten stor, og det kan sagtens være, at du den ene dag er til abefest, og dagen efter måske har mere lyst til afslapning og hygge. Heldigvis byder Norge på begge dele – og alt derimellem. Her vil vi præsentere dig for nogle af Norges bedste afterski-steder, som hver især kan noget helt særligt.

 

Norges bedste afterski:

Hafjell

Når man taler om afterski i Norge, så kommer man ikke uden om Hafjell. Hafjell ligger kun få kilometer fra Lilllehammer – og er en af danskernes favoritdestinationer, når det kommer til skiferie. Hafjell byder på gode piste og hyggelige afterski steder. I hafjell er der en sprudlende og levende afterski kultur, som hvert år tiltrækker massevis af gæster!

 

Et populært sted for afterski i det norske Hafjell er Ryk & Reis, der hører sammen med restauranthuset ‘KOS’. På Ryk og Reis er der nemlig altid god stemning samt liv og glade dage – så du er garanteret en af de bedste afterski oplevelser i Norge. Stedet kombinerer på bedste vis en hyggelig hytte-stemning, god mad og vilde fester med live musik. Derfor er Hafjell helt sikkert et besøg værd, hvis du leder efter en god afterski-fest i Norge. Og nåå ja. Så er det jo også et vidunderligt sted at stå på ski!

 

Skeikampen

Er du mere til en afdæmpet form for afterski med hygge i højsæde? Norsk afterski, hvor du har mulighed for at tage børnene med til varm kakao og kortspil, i stedet for de træskosdansende abefester? Så er afterski i Skeikampen uden tvivl noget for dig. Her finder du nemlig Norges hyggeligste afterski.

 

I Skeikampen finder du ikke natklubber med bragende bas, som inviterer til dans på bordene – tvært imod! Afterski i Skeikampen ligger op til hygge og familiært samvær. Der vil være rig mulighed for at slænge sig sofaer på eksempelvis Agnes bar, og fortælle røverhistorier og spille spil sammen med dem, du er på ferie med. Skeikampen afterski er for dem, der har hang til kvalitetstid og gode stunder med kammerater eller familie.

En gruppe venner der spiller spil til afterski i Norge

Hemsedal

Hemsedal byder på nok Norges største afterski. Her finder du et væld af muligheder for afterski, hvad end du er har lyst til at deltage i en af de helt store afterski-fester, eller er mere til en afslappet stemning på en lokal bar, hvor du, og dem du er sammen med, kan fortælle om dagens bedrifter.

 

I Hemsedal kan du altså finde de helt vilde abefester med live DJ, hvor du kan danse på bordene natten lang. Men der er også masser af afterski-steder, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisten. Som et af Norges største afterski-områder, byder Hemsedal på både udendørs afterski-fester, diskoteker og traditionelle afterski-barer.

 

Afterski i Norge er for alle

Der er altså rig mulighed for at opleve forskellige former for afterski i Norge. Og selvom det måske kan virke til, at  afterski i Norge ikke er lige så stort, som det eksempelvis er i Østrig, så byder Norge på nogle rigtig gode afterski-fester! Du kan altså roligt tage til Norge på skiferie – vi garanterer, at afterski-mulighederne ikke vil skuffe.

 

Rigtig god tur!

En gruppe venner der drikker shots til afterski i Norge

Comments are closed.